De encryptiestatus bekijken

Zo bekijkt u de encryptiestatus van gegevens op de computer:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Open in de map Managed devices in de structuur van de Beheerconsole de map met de naam van de beheergroep waartoe de relevante clientcomputers behoren.
  3. Selecteer in de werkruimte het tabblad Devices.
  4. Schuif op het tabblad Devices in de werkruimte de schuifbalk helemaal naar rechts.
  5. Als de kolom Encryption status niet wordt weergegeven:
    1. Klik rechts om het contextmenu van de tabelkop te openen.
    2. Selecteer in de vervolgkeuzelijst View van het contextmenu de optie Add/Remove columns.
    3. Selecteer in het geopende venster het tabblad Encryption status.
    4. Klik op OK.

In de kolom Encryption status ziet u de encryptiestatus van de gegevens op de computers uit de geselecteerde beheergroep. Deze status is gebaseerd op informatie over bestandsencryptie op lokale schijven van de computer en over Full Disk Encryption.